2013. november 7., csütörtök

Mivel folytasssam?? IGENEK és nemek

Szépen elmaradtak a bejegyzéseim. közben meg fűnek fának reklámozom magam,hogy igen VAN egy blogom is.
Dehát annyi minden történt július óta hogy na...
Elhatároztam hogy csak pozitív dologról fogok írni. De most!! Van más is .
A selyem őrület mellett teljes életútváltozás.
IGEN. NEM. A 7 éve kimondott igen mára már másra igen. És ugye nem a holtomig-holtáigra szól a mostani igen. Hanem arra hogy igen legyen már béke és váljunk el "szépen". Már amennyire lehet.
És a sok kérdés hogy tényleg? És igen tényleg és kicsik a gyerekek is.Igen ,viszont most ez lesz a számunkra "a" megoldás.

A magam kibeszéléséből talán ennyi,aki közel van tud többet is. de hát ez mégiscsak egy nyilvános dolog ahova most írok.
Az örömekkel jöjjek mégis:
GÖDIek lettünk a csajokkal. Szép kis házikó újul nekünk most mindenféle mesterek által.
Mindig is vonzott ez a város és a Duna és ugyan Dunakeszitől(eddigi lakóhelyünktől ) sem leszünk távol mégis úgy érzem minőségben nagyon más lesz az itteni életünk. Bazi nagy fák ,a Szakáts- kerti tó egy röpke séta. Most úgy látom mintha egy üdülő faluba költöznénk be ahol több a mosoly.
Ez a kendő amin pillangókat láttok ,kicsit ezt is szimbolizálhatja: A spirálból szöknek ki a frissbe ,az újba.




 Ez pedig a "kommunikációs ":) kékem. Én ugyanis színekkel terápiázom magam. Ha pl. fontos ,de számomra kissé félelemmel teli dolgot kellene megbeszélnem valakivel akkor szeretem ezt a színt a nyakamba kötni.
Ez most egy idősebb nénié lesz pl. aki fejre köti. A lánya viszi neki ,mert valami puhát szeretne hordani. Hát kérem a selyem olyan. Szerintem soha nem fog kimenni a divatból.
pusz
Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése