2013. november 29., péntek

Búcsú az albérlettől

A legnagyobb kupi közepén ,költözködés közben melankólikus hangulatban, azon igyekszem éppen, hogy valamiféle megemlékezést hagyjak erről a házról . Mindenféle érzések kavarognak bennem. Tele vagyok !Na!! Menedék az átmeneti időszakban, hogy valami új és szebb élet kezdődhessen bennem és lecsökkent létszámú családomban. Kedves főbérlő,jó szomszédok és az ebédelni ,beszélgetni járó barátok. Jaj ! Ugye jöttök Gödre is hozzám. Nem messze van Dunakeszitől. Persze ígérik, hogy igen, jönnek. Ezt az ugrást még meg kell ugranom. Lázas pakolás helyett ülök és már kétszer végigsírtam a netről ajánlott Ízek,imák ,szerelmeket. Jó nő! Mi?
Tegnap a Kikötőben selyemfestő klubunk megnyitóján sem találtam a helyem. Pedig olyan szép volt! Szép műsor és mosolygó arcok ,én pedig úgy zuhantam be mint valami menekült.
Viták a felújításon dolgozó emberekkel! ja igen persze így és így lesz és ekkora ,és persze én másként vagy nem teljesen úgy tapasztalom Sok és SOKK ez már nekem. Istenem ugye minden tuti lesz!??
Legyen most itt pár kép azokról, amik itt készültek mutatóba.Szeretettel mindenkinek.
Ja és a lányaim is megszerették itt és úgy indultunk tegnap innen az oviba ,hogy: én nem akarok átköltözni innen anya! Jajj! Ezek szerint a mi kis családunk nem a költöző madarak rokona .De jó lenne pedig csak átrepülni és holnap úgy ébredni ,hogy már minden a helyén Gödön!
Pusz
Napsugaras szép napokat!
 Csók pasztellbenKendő barna-oliva

Pillangós korszak


Pakolnak a lányok bazárra

Ilyenek a színek

A csakraszínek

A két kendő egymás mellett

Sikerül kiszabadulniuk?

Tüzes csók

Magány és remény


2 megjegyzés:

  1. Nem ébredsz úgy, de lehet hogy este már úgy fekszel le ;)

    VálaszTörlés
  2. Ezt teljesen nem értem,de majd holnap megmondod hogy értsem.:)

    VálaszTörlés